dissabte, 14 d’abril del 2018

14. Participem en el programa de valors de futur del BBVA

I com res es pot fer sense diners, estem participant a la campanya impulsada pel BBVA, anomenada Valors de Futur, en la que assessorats per l'Eena que ens ve a veure una vegada al mes, ens proporciona la seva experta  ajuda en  la planificació d'una sèries d'activitats per recollir i estalviar diners, fins ara amb bastant d'èxit: Venda de disfresses de segona mà i berenars per Carnaval, targetes per "Valentine's day" i berenar i mascletà el dia del pare. 
Gràcies comunitat escolar per col.laborar amb nosaltres. Us avisarem amb temps per la propera campanya!





Participem en lo del BBVA
Com ja sabeu tenim molta gent que ens ajuda a fer coses de l´opera per poder avançar, per això moltes gàacies a tots aquests que ens ajudeu. Pues com deia, hi ha una mare d´un nen de cinquè que treballa al BBVA i ens be a ajudar amb el tema gastos...
L´altre dia ens va proposar participar en el programa de valors del BBVA. Consisteix en que hem de fer una recopilació de tot i fer un video de tot i envia'ls-hi el video als del banc BBVA i si els agradava la iniciativa i tot el resto ells ens donarien ni mes ni menys que 2.000€(per a futures inversions.)

Nosaltres necessitem aquests diners perquè volem fer l´opera amb un bon lloc i per això necessitem diners per a llogar un dels teatres de Tarragona i es per això que i participem. També vull/volem donar gràcies al banc BBVA per proposar-nos aquesta iniciativa que ens a semblat molt interessant. I ja per acabar si algú a de guardar els seus diners un bon lloc és el BANC BBVA. 

PauMartínezCasamitjana 6èA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada