dimecres, 28 de febrer del 2018

9. Seleccionem el lloc i temps de l'òpera

L'escape room


Avui dia 6 de febrer del 2018 hem fet una excursió a Tarragona. A  mi m’ha agradat molt perquè mai havia anat a un escape room.  Ha estat molt divertit i també ha estat una mica boig.  A més he après que és un escape room i en que consisteix .El temps ens ha acompanyat, gràcies a déu, perquè donava pluja tot el dia i al final no ha plogut. També s’ha de dir, hi ha hagut moments que he tingut una mica de por en els diferents escapes. Encara així m’ho he passat molt bé. I tot això per a la nostra òpera.




Oriol Domínguez, 6èA


Resultado de imagen para fix the historyResultado de imagen para habitakulum tarragona







L'escape room

Avui per la tarda hem anat a visitar 3 escape room .
El primer que hem visitat ha sigut un molt divertit perque sortien llums,pistas,...Tenia molts tipus de candaus xulos i estranys que no havia vist mai.
El segon estava a un pis era només una sala i era molt esrany pero super wai. 
El tercer, que era al que havia trucat jo, era molt liat ja que tenies d'anar d'una sala a una altra.

Marta Roca Moré 6éA

 DESCRIPCIó ESCAPE ROOM


Tots ELS ESCAPES ROOMS es fan al passat o al futur.

Els efectes visuals són molt importants perquè són divertits i donen adrenalina. Música tranquil.la per donar tensió i adrenalina. La llum és important perquè dona la sensació de lo que tu estàs fent  l'ESCAPE ROOM. Hi poden haver 6 personatges màxim o 5. Com a mínim 2 persones hi deuen haver a l'ESCAPE ROOM. La història té que veure amb el que hi ha a la sala. Botons  per a interactivar la sala per l'aire acondicionat, llums, etc. Ambientar la sala amb tot lo que vé. Es jugar molt amb els làsers. Normalment hi ha habitacions als armaris. Hi ha càmeres per saber el que fas. 
Aleix Burjalés


Decidim el lloc de l´òpera

Era un divendres com molts i la Isabel ens va dir: necessitem decidir un  lloc per a fer la òpera perquè sinó, on passarà?.
Llavors vam esta pensant i al final van sortir 3 llocs: Un Escape Room, Una acampada i el bosc. Llavors va guanyar l´Escape Room però llavors vam ajuntar el bosc més l´acampada i va quedar: Acampada al Bosc.
Llavors vam prendre de deures que que preferíem si l´ Escape Room o l´ Acampada al bosc.
El dia següent vam dir el que preferíem i perquè, jo vaig agafar l'Acampada al Bosc perquè...
Bueno que al final va guanyar:
L´Escape Room

Bé, ja se que no era el que havia agafat jo no estic decebut ni res així, més aviat estic content per que ja tenim lloc. Que bé ens sortira!

I pels qui ho vulguin saber, van quedar: Escape Room 14 vots i Acampada al Bosc 9 vots.



Pau Martínez Casamitjana






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada