divendres, 23 de març del 2018

13. Posem música a les cançons



Avui hem pogut acabar el que seria la cançó de la Carla. Però encara hi ha  una notícia més bona, ja tenim la  cançó i encarregades les camisetes. I jo sentó que de mica en mica ho anirem  aconseguint. 

Avui hem començat a treballar en les cançons de l'òpera. La Sònia, la mestra de música, ens està ajudant a posar-li la música perquè  a la nostra classe no tenim instruments. Nosaltres escrivim les cançons per grups de 5 o 6 nens o nenes de la classe que trien els 5 escriptors de la classe. Entre tot el grup escrivim un haiku que és un poema Japonès. Per fer un haiku al primer vers solament hi té que  haver 5 síl.labes, al segon 7 hi al tercer 5. També fem un elfie que és un poema Holandes. L'Elfie és fa en el primer vers 1, paraula al segon 2, al tercer 3 al quart 4, i al cinquè 1 i l'ultima cosa era un per frases que consisteix en fer 7 o 8 frases. Desprès quan hem acabat tots els grups triem el millor haiku,1 elfie i 1 per frases.
Ara hem acabat la lletra de la primera cançó de l'òpera que és la que canta el personatge D que es la Carla C.
Jo espero que les següents cançons siguin iguals de bones que la primera.
Noa Bonache Sebastian 6éA

1 comentari:

  1. Avui he conegut de primera mà els progressos de la companyia d'òpera que heu format, he vist amb quina il.lusió treballeu, amb quines ganes, com esteu donant idees i quin grau de compromís heu adquirit.
    Us desitjo molts èxits. Us veuré a l'estrena. Elena

    ResponElimina